Circuit Training 

 Lesgever 
Logovolledig300dpi_edited.png
 Locatie

CC De Maalderij

Walenhof 17 te Sterrebeek

 

Wanneer?

Elke dinsdag

van 19u30 tot 20u30

Omschrijving

Ben je op zoek naar een challenge ? Wil je jouw conditie, spieren en uithoudingsvermogen trainen op een ludieke en intensieve manier ? Dan is Circuit Training de les die je zoekt. 

De les Circuit Training is een intense full body training waarbij je diverse oefeningen uitvoert binnen een korte tijd. Je krijgt veel variatie in cardio- en spierversterkingsoefeningen, veel fun, en een intensiteit die altijd challenging zal zijn, maar op een ritme dat je zelf bepaalt.  Je zal trots zijn na elke sessie omdat je er je eigen challenge van maakt gezien je zelf je ritme en aantal repetities bepaalt. Je zal in de groep ook op de leerkracht kunnen rekenen om je te op te volgen om steeds verder te gaan in de inspanning.  Met dit soort intervaltraining, zal je verschillende spieren trainen, je kracht verbeteren en vet verbranden en dit omdat de work-out sessies in functie zijn van het doel van de dag en de beoogde spieren. Bovenop het mentale welzijn en de endorfines die vrij zullen komen, zal je je fitter en sterker voelen dan ooit. 

Ready to join us and to become the best version of yourself ?trainen doet men zeker en vet blijft men OOK nog na de training verbranden. Deze les is dus vooral gericht op het trainen van je lichaam op een leuke manier en in groep, niemand staat er alleen voor, let’s do it together!